Nussedyr - den magiske sprutte

Rosa

199,00 kr.

Denne bløde blæksprutte fra Elva Senses er helt fantastisk at have med på fødegangen, så din baby fra start får sig en trofast sove-ven. Og det er ikke kun fordi den er fin, at vi har valgt at have den i shoppen. Den har nemlig ganske særlige evner, som er gode for din baby.

Det kan godt være omvæltning at komme ud i den store verden, når man i ni måneder har ligget i et lunt, mørkt, vådt og trygt rum. Genkendelighed bliver derfor et nøgleord. Mors og fars dufte og berøring er altafgørende for en god og tryg start på livet, hvorfor hud-til-hud-kontakt er så vigtig.

Men genkendeligheden kan også komme fra andre genstande, og det er her blæksprutten kommer ind i billedet. Dens arme er smidige og elastiske, hvilket gør, at de minder om navlestrengen, som babyer er vant til at holde i inde i maven. 

Foruden genkendeligheden fra maven bidrager dens nubrede stofoverflade til, at den vigtige følesans sans bliver stimuleret. Sprutten skaber således både tryghed og stimulerer jeres baby. Med andre ord er den et genialt og oplagt valg af nussedyr. 

Farve
Antal
1
Tilføj til kurv