Cookie- og privatlivspolitik

Du kan trygt benytte vores plejeprodukter før, under og efter fødslen. Vi har sikret os, at produkterne tåles af baby og derfor er de også okay for dig! 

Parfumefri

Lad os værne om vores naturlige dufte, når vores lille guldklump kommer til verden og skal lære at finde tryghed ved duften af sine forældre. 

Økologisk
Vi har valgt, at plejeprodukterne skal være økologiske. Det synes vi giver bedst mening for dig og for miljøet. 
Ingen skadelig kemi

Alle vores plejeprodukter har fået bedømmelsen Kolbe-A af Forbrugerrådet Tænk Kemi. Det er din garanti for rene produkter uden hormonforstyrrende ingredienser. 

Shampoo og conditioner

Eksklusiv shampoo og conditioner fra Zenz Pure-serien. Lavet specifikt til børn, gravide og parfumeallergikere. 

Efter en hård fødsel kan det være rart at føle sig frisk igen og her er sættet med shampoo og conditioner fra Zenz ideel. Produkterne er parfumefri, økologiske og fri for skadelige indholdsstoffer. Således kan du roligt tage et bad, vaske dit hår og samtidig værne om din egen naturlige duft, som baby så gerne vil snuse til og finde tryghed i. 
Deodorant

Efter en lang fødsel kan det - for begge forældre - være rart at have en praktisk og effektiv deodorant ved hånden. Denne økologiske roll-on deodorant fra Urtekram kan bruges af begge forældre. Den er parfumefri og forhindrer effektivt svedlugt ved hjælp af et naturligt mineralsalt. Herved værnes der om de naturlige dufte i din hud og du/I bevarer jeres dufte, som baby er ved at forbinde med tryghed.Læbepomade

Det er helt normalt at få tørre læber under fødslen på grund af vejrtrækningen under veerne. Derfor har det også været vigtigt for os at pakke en læbepomade af bedste kvalitet til hospitalstasken. Læbepomaden fra BIOselect er 100% økologisk, parfumefri og baseret på Dictamelia, som udvindes fra blandt andet oliven og giver en fantastisk blødgørende og langtidsvirkende effekt. Perfekt at have i tasken når baby melder sin ankomst.