Denne webshop er ikke aktiv.

Så er der styr på det hele

Vi har gjort det nemt for dig at være forberedt og færdigpakket til fødslen! For det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvad man bør pakke i sin hospitalstaske, men med luksusboksen er du garanteret at have pakket alle relevante produkter til under og lige efter fødslen - også selvom det skulle blive nødvendigt med en overnatning på hospitalet. 

Alle produkterne er udvalgt med funktionalitet og kvalitet for øje. I boksen finder du således både alle varerne fra basisboksen og derudover en masse højkvalitets plejeprodukter og lidt ekstra forkælelse til den kommende mor.

Læs nærmere om de enkelte produkter nedenfor eller køb med det samme.


Produkter til amning

Lansinoh er verdensførende inden for ammeprodukter og vinder gang på gang bedst-i-test uanset om det er eksperter eller forbrugere, der tester. Det gør de blandt andet, fordi deres produkter indeholder naturlige ingredienser, som leverer den bedste kvalitet uden på nogen måder at gå på kompromis med funktionaliteten. Derfor er det naturligvis også Lansinohs ammeindlæg og brystvortecreme, som du skal have glæden af at bruge.

Efterfødselsbind, nettrusser og skylleflaske

Det er tre nødvendigheder til de første dage efter fødslen. For uanset hvordan din fødsel går, vil der de første par dage være behov for et trusseindlæg til at tage blødningen og en nettrusse til på optimal vis at holde bindene på plads. Ja, vi ved godt, at nettrussen ikke er sexet - men den er uhyre effektiv. Og langt bedre end alle alternativer. Skylleflasken er også et must - den lindrer svie og smerter ved vandladning og hjælper til at holde eventuelle bristninger/rifter rene.

Toiletsager og plejeprodukter

Vi har pakket alt, hvad du behøver i toilettasken - inklusiv det silkebløde 4-lags toiletpapir. Således har du det nødvendige med, hvis du skal overnatte på hospitalet eller barselshotellet. Plejeprodukterne er 100% økologiske og parfumefri, så du med ro i sindet kan bruge produkterne efter du har født. Sammen med tandbørsten og tandpastaen indgår plejeprodukterne kun i luksusboksen.

Lidt ekstra forkælelse til dig
Hvorfor? Fordi du snart skal føde. Den fineste rosa scrunchie til at holde håret oppe under fødslen og ved amning. De blødeste sokker til de mange dage i sengen eller på sofaen mens du ammer. Tyggegummi til at friske munden op og lidt god chokolade til den søde tand. Og så et par stofbleer til puslebordet, ved amning eller til at tage den værste gylp i bilen på vej hjem fra hospitalet.