Denne webshop er ikke aktiv.

Efterfødselsbind

Uanset hvordan din fødsel forløber, så vil der være behov for et trusseindlæg til at tage blødningen de første dage efter fødslen. Derfor er det vigtigt at have pakket nogle efterfødselsbind i hospitalstasken. I boksen får du to forskellige størrelser med, fordi man initialt har brug for én type og efter et par dage typisk kan gå over til et lidt mindre bind.

Abri-Sans produkter er dermatologisk testet og bærer Svanemærket. Det er din garanti for et hud- og miljøvenligt produkt. Vi har specifikt udvalgt disse bind, fordi vi vurderer, at de er markedets bedste efterfødselsbind. Desværre forhandles de ikke af de gængse supermarkedskæder.

De ekstra store efterfødselsbind er et must-have i de første dage efter du har født. Deres anatomiske pasform sikrer mod lækage og mindsker lugtgener, selv når blødningen er størst. Derudover er netop dette bind ideelt at have ved hånden, hvis fødslen starter med vandafgang derhjemme. Der følger tre af disse ekstra store bind med i boksen.

De lidt mindre kan du gå over til, når den første blødning er klinget af. De er ekstra lange i forhold til dem du kan købe i supermarkedet, og det sikrer en god pasform uanset om du står, sidder eller ligger ned. Der medfølger 4 styks.

Behagelige hospitalstrusser

Vi skal være de første til at indrømme, at det ikke er den kønneste trusse, du kommer til at bære i dit liv. Men disse one-size fits all efterfødselstrusser fra Carriwell er virkelig komfortable og praktiske. De er specialdesignede til at holde hygiejnebind sikkert på plads efter fødslen, og vi har udvalgt dem specifikt med øje for, at de skal være behagelige at have på. Det bløde stof og den luftige kvalitet gør, at de ikke strammer eller generer, og ar efter et eventuelt kejsersnit får lov til at ånde. Du ved det muligvis ikke endnu, men vores erfaring siger os, at du bliver glad for at have disse ved hånden efter fødslen. Der følger fire hospitalstrusser med i pakken.Hvad mødrene siger om hospitalstrusserne:


"... Nettrusserne er jo nok det jeg synes, man ikke aner, man mangler, inden man skal bruge dem..."

- Camilla, venter sit tredje barn


"Der er ting i denne box, som mange førstegangsfødende slet ikke ved de har brug for... De her lækre netunderdrenge er det mest behagelige, jeg nogensinde har haft på. Ingen havde fortalt mig, at de blev uundværlige."

- Cecilie, mor til to 

Intim-skylleflaske

Tag godt i mod vores nyeste medlem i boksen: intim-skylleflasken! Det har været et ønske fra mange, at skylleflasken blev en del af hospitalsboksen og det lytter vi selvfølgelig efter. I dagene lige efter fødslen, kan det godt være ubehageligt at tisse. Underlivet har arbejdet hårdt under fødslen og derfor er der oftest nogle små rifter eller egentlige bristninger, som blandt andet kan gøre ondt under vandladning. Med skylleflasken har man så at sige en håndholdt bruser, som virker lindrende under og efter vandladning ved at skylle med lunken eller koldt vand. En simpel, men absolut must-have efter fødslen.