Cookie- og privatlivspolitik

Det allermest nødvendige til fødslen

Hvad behøver man egentlig at have med i sin hospitalstaske? 

I vores basisboks har vi pakket de absolut mest nødvendige ting til dig. Ingen dikkedarer - kun produkter, som du uden tvivl vil få brug for i forbindelse med fødslen. Uagtet om den foregår derhjemme eller hvis du tager hjem fra hospitalet efter fire timer. Det tør vi faktisk godt at garantere! Vi har prioriteret, at hvert enkelt produkt er klassikere af højeste kvalitet - for hvorfor ændre på noget, som titusindvis af fødende kvinder før os har anbefalet?

Slip for besværet og de lange butikskøer - få bestilt din hospitalsboks hjem nu. Vi vedlægger en tjekliste i boksen, som gør det endnu lettere at pakke fødselstasken. 

Læs nærmere om de enkelte produkter nedenfor og klik på billederne for yderligere detaljer. 

Produkter til amning

Lansinoh producerer verdens bedste produkter til amning. Det bliver igen og igen slået fast af både eksperter og forbrugere i bedst-i-tests. Deres produkter indeholder naturlige ingredienser, som leverer den bedste kvalitet uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Derfor er det netop Lansinohs ammeindlæg og brystvortecreme, som du skal have glæden af at bruge. To absolutte nødvendigheder til forebyggelse og lindring af smerter.

Efterfødselsbind, nettrusser og skylleflaske

Det er tre must-haves til de første dage efter fødslen. For uanset hvordan din fødsel forløber, vil der de første par dage være behov for et trusseindlæg til at tage blødningen og en nettrusse til på optimal vis at holde bindene på plads. Den er mere praktisk end den er sexet - det ved vi godt. Men den er tilgengæld også din bedste ven i den her tid. Og skylleflasken; Åh skylleflasken. Lindrer svie og smerter ved vandladning og hjælper til at holde eventuelle bristninger rene. Halleluja!

Lidt ekstra bare fordi

Og så til de små detaljer, som alligevel betyder noget. Silkeblødt 4-lags toiletpapir, tyggegummi til lige at få en frisk smag i munden og en stofble til at tage den værste gylp, skulle uheldet være ude på vej hjem i bilen. Det kan forekomme ubetydeligt, men vi ved af erfaring, at man bliver glad for at have det pakket i hospitalstasken.