Gratis levering til en pakkeshop nær dig.

Andre essentials

Uldstrømper, tyggegummi, hårelastik og stofbleer. Her har vi fire simple, men lækre produkter, som du i første omgang muligvis ikke har haft overvejet at sætte på pakkelisten til fødslen på hospitalet - men du bliver glad for det!


Uldstrømperne er en lille ekstra luksus til dig, som lige har født. Hospitalsgulvene er kolde uanset sæson, og derfor kan det være rart at have et par strømper med. Desuden vil du i starten bruge meget tid i sengen, og her kan det være fantastisk at have noget lunt og lækkert til at svøbe sig om fødderne. Derfor har vi valgt en super blød uldkvalitet, som er sammensat at 75% uld og 25% polyamid. Strømperne er 100% økologiske og i en fin beige nuance. Vi anbefaler, at de vaskes ved maksimalt 30 grader. 

 

Tyggegummi. Forestil dig, at du ligger på briksen og har været i fødsel længe. Din bedre halvdel er ved din side. Dejligt. Men problemet er, at denne bedre halvdel er kraftigt udfordret på sin ånde efter et langt forløb med for lidt mad og for meget kaffe. Kaffeånde er aldrig en god ide - heller ikke under en fødsel. Derfor skal der ligge en pakke tyggegummi i hospitalstasken. Vi har valgt at lægge en pakke tyggegummi  fra den danske start-up True Gum. Det er plastikfrit og dermed 100% bionedbrydeligt. Selvom det næppe er noget, man vil tænke over i situationen, så kan det tygges med god samvittighed. Smagen er med mint - perfekt til at tage toppen af den værste kaffeånde. Desuden anbefales det fra hospitalernes side, at man tygger tyggegummi efter et kejsersnit, da det kan bidrage til  at aktivere maven efter operationen.

Hårelastikken. Det er praktisk at kunne sætte håret op under fødslen, men også når først baby er kommet til verden, og man skal amme eller pusle og bare gerne vil have håret samlet. Men udover at være praktisk er det også en nem måde at føle sig lidt fin på med en sart rosa scrunchy i håret. Enkelt, funktionelt og pænt.


Stofbleer er virkelig nice-to-have når guldklumpen lige gylper i bilen på vej hjem fra hospitalet. Eller til at skabe lidt ro omkring amningen. I boksen ligger der to økotex-certificerede stofbleer i lækker kraftig bomuldskvalitet. De er større end normale stofbleer, hvilket giver dem flere anvendelsesmuligheder. Eksempelvis er de oplagte som underlag på puslebordet eller i babynesten. Og så er de ublegede - det er både smukt og samtidig godt for miljøet!